Zakelijk vervoer

Uw taxivervoer is als een verlengstuk van uw organisatie, u hecht er waarde aan dat uw klanten of relaties worden vervoerd met de beste zorg. Representatief, veilig en comfortabel zakelijk vervoer in luxe en verzorgde taxi’s. Taxi Arnhem ABC biedt uw bedrijf en uw zakelijke relaties vervoer aan met service op de eerste plaats. Wij hanteren voor bedrijven en zakelijke klanten andere km tarieven afhankelijk van het aantal gereden km’s.

Bijzonder verzoek of een wens?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie voor uw bedrijf of zaken relaties. 

U kunt uw taxi online reserveren of telefonisch via 026-2600016.

Luxe, zoals het hoort.

U wordt vervoert in een zeer comfortabele auto, uiteraard voorzien met hedendaagse attributen. Onderweg heeft u de handen vrij om in alle rust door te werken. Met de zekerheid dat u veilig, uitgerust en op tijd arriveert. Taxi Arnhem ABC verzorgt zakelijk vervoer geheel volgens uw wensen.

Gemakkelijk op rekening betalen.

Onze opdrachtgevers maken vaak veelvuldig gebruik van een taxi. Bij ons is de planning van die taxiritten in vertrouwde handen. Wij houden de service hoog en de kosten laag. Zo kunt u ook achteraf uw rit betalen. Wij sturen u automatisch de factuur daardoor u geen bonnetje hoeft te verzamelen. 

Meer dan alleen een chauffeur.

Onze gediplomeerde en representatieve chauffeurs verstaan hun vak. Zij nemen u ongemerkt veel zorgen uit handen. Spreken hun talen, maar weten ook in alle talen te zwijgen. U krijgt een privé chauffeur toegewezen die al uw wensen kent en daarop anticipeert. Wij zijn uw partner naar uw bestemming!

Taxi Arnhem ABC

Aangenaam, Betrouwbaar & Compleet

Taxi Arnhem ABC © 2015. Alle rechten voorbehouden - Algemene Voorwaarden