Taxi Arnhem Schiphol Voor een ontspannen begin van uw vliegreis

TOT 65% KORTING bij online reserveringen

Taxi Arnhem Schiphol

Een vliegreis is altijd en hele onderneming. Op tijd van huis om op tijd op de luchthaven te zijn. Stress van files onderweg en ‘hebben we nu echt alles bij ons, niets vergeten?’. U kunt zich een heleboel van die stress besparen door een taxi bij Schiphol Taxi Arnhem te reserveren. Dit kan al ruim van tevoren via het reserveringsformulier op onze website en u ontvangt tot 65% KORTING. Schiphol Taxi Arnhem houdt in de gaten of uw vlucht op tijd of misschien met vertraging vertrekt en wij zorgen ervoor dat onze chauffeur op tijd bij u voorrijdt. Boek direct een Airport taxi bij Schiphol Taxi Arnhem of bel 026 260 0016!

Comfortabel van en naar Schiphol

De taxi’s van Schiphol Taxi Arnhem zijn snel, comfortabel, veilig en betrouwbaar. U reist met een professionele chauffeur in de laatste modellen luxe Mercedes Taxi’s die zijn uitgerust met de laatste technologieën en beste comfort. Wij houden niet alleen rekening met uw vluchtnummer en checken niet alleen de aankomst- en vertrektijden van uw vliegtuig, maar zorgen ook bij aankomst voor klantgericht onthaal (middels een bord dat uw naam vermeldt). Onze gediplomeerde chauffeur brengt u dan vervolgens naar bestemming van keuze.

Een aantal voordelen van luchtavenvervoer

Vrijblijvend offerte aanvraag

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw taxivervoer. Dit is nog geen reservering, we bellen u terug om u wensen af te stemmen.

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt u contant betalen maar ook met pin of achteraf op rekening. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat. Het spreekt voor zich dat onze taxichauffeurs klantvriendelijk en professioneel zijn. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Bij online reserveringen bieden wij maximale zekerheid over de prijs van een taxirit op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook voor u vast, ongeacht of er vertragingen zijn tijdens de taxirit. Taxi Arnhem verzorgt al jaren het taxivervoer in Arnhem en omstreken. Wij bieden onze klanten 65% korting naar alle luchthavens in Nederland en Europa. We zijn 24/7 bereikbaar en daarnaast vervoeren wij dagelijks onze klanten vanaf Arnhem en omgeving naar Schiphol, Düsseldorf airport, Eindhoven airport, Rotterdam airport, Weeze airport, Köln/Bonn airport en Brussel airport.

Online reserveringen zijn goedkoper omdat we bij gereserveerde ritten minder administratieve handelingen verrichten en ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten. De taxi tarieven zonder reservering bedragen forst. Taxi Arnhem heeft de scherpste tarieven waardoor u korting tot maar liefst 65% op uw ritprijs krijgt. U betaalt het vaste tarief bij ons. Voor vrijdagavonden – Zaterdagnachten en op feestdagen gelden andere tarieven i.v.m. uitgaansgelegenheden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 026 260 0016 met Taxi Arnhem of u kunt ons mailen op info@taxiarnhemabc.nl.

Schiphol Taxi Arnhem brengt u voordelig en comfortabel naar het gewenste vliegveld. Bij ons kunt u plezierig en zonder stress aan uw reis beginnen. Zeker voor gezinnen en groepen mensen is het zeer comfortabel. U kunt relax zitten en alvast ontspannen voor uw vlucht. Naast dat u bij ons geheel uitgerust aankomt op uw bestemming, hanteren wij ook scherpe tarieven. Wij bieden voor 7 passagiers comfortabele stoelen aan zodat u achterin genoeg ruimte voor bagage/koffers heeft. Als u uw vluchtnummer doorgeeft voor de terugreis, zorgen wij ervoor dat er een chauffeur klaar staat bij het vliegveld zodat u zo snel mogelijk, wel veilig, terug naar huis kunt.

Natuurlijk kunt u ook op ons rekenen voor vervoer van de luchthaven terug naar huis. Wij houden uw vlucht voor u in de gaten. Als u vertraging heeft dan blijft de chauffeur natuurlijk op u wachten. Zodra u bent geland nemen wij contact met u op, geef dus bij reservering een mobiel telefoonnummer op waarop u bereikbaar bent. Zodra u de bagage heeft en door de douane bent staat uw taxi voor u klaar om u rechtstreeks naar huis te brengen. Reserveer uw airport taxi via het reserveringsformulier of bel ons op telefoonnummer 026 260 0016.

Wie bij ons een taxi van of naar Schiphol Airport boekt moet rekenen op een goede service. Wij zijn een betrouwbaar taxibedrijf en willen dat passagiers tevreden zijn over ons vervoer van of naar Schiphol Airport. Soms kan het voorkomen dat u de geboekte rit wilt annuleren. Daar hebben we alle begrip voor. Plannen kunnen gewijzigd worden waardoor de reis niet kan doorgaan. Hebt u geboekt voor vervoer van of naar Schiphol Airport dan kunt u dat 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Boek een bij Schiphol Taxi Arnhem waar service hoog in ons vaandel staat.

Zoals hierboven al vermeld hebben wij alleen maar professionele taxi’s. Onze chauffeurs zijn gekwalificeerd en gespecialiseerd in zo comfortabel mogelijk de klant van A naar B te brengen. Zo worden onze chauffeurs aangenomen op het verzorgen van veiligheid (rijgedrag) en comfort.

Wenst u een beroep te doen op een van onze diensten? Neem gerust contact op met onze centrale via 026 260 0016. Ook kunt u reserveren via onze reserveerpagina.

Schiphol taxi Arnhem ook zakelijk

U reist veel voor uw werk en moet veel van Arnhem en omgeving naar bijvoorbeeld Eindhoven Airport of luchthaven Schiphol? Met onze gespecialiseerde luchthavenservice voor de regio Arnhem hebben wij een keuze van betrouwbare chauffeurs voor al uw zakenreizen. U ontvangt altijd tot 65% korting bij Taxi Arnhem Luchthavenvervoer. Woont u in Gelderland, dan kunt u zeker gebruik maken van onze taxi luchthavenservice. We rijden u naar Schiphol, Rotterdam, Eindhoven Airport en Brussel Airport. Ook voor andere luchthavens in Nederland, België en Duitsland kunt u bij ons gerust een taxi reserveren. Onze centralisten staan u ook graag te woord op 026 260 0016.

Uiteraard kunnen onze taxi’s u ook naar Schiphol en alle andere luchthavens vervoeren en na uw zakenreis weer ophalen. Wij kunnen u brengen en/of halen naar/vanaf de volgende locaties:
Taxi ABC

Contractvervoer

Hebt u voor een langere periode een taxi nodig? Dan bent u bij Taxi Arnhem aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor onder andere uw woon-werkverkeer maar ook Schoolvervoer. Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie.

Service

Voor Taxi Arnhem staat kwaliteit voorop. Wij geven de service die u verwacht van een taxicentrale. Wij halen u op en brengen u veilig naar uw bestemming, brengen en halen uw bagage uit de auto en zijn altijd correct in onze communicatie.

Vragen

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het gebied van vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze centralisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.  

Wij bieden onze klanten de voordeligste tarieven aan. Taxi Arnhem kent vaste tarieven waardoor u niet voor verassingen komt te staan. U ontvangt altijd tot 65% KORTING op een luhcthavenvervoer. U weet vooraf wat u gaat betalen voor uw taxirit. Onze professionele taxichauffeurs zorgen ervoor dat u comfortabel en veilige op uw bestemming arriveert. U kunt ons 24/7 bellen op 026 260 0016 of reserveer online uw taxi.

Call Now Button
Chat openen