Taxi Arnhem Schiphol Voor een ontspannen begin van uw vliegreis

TOT 65% KORTING bij online reserveringen

Taxi Arnhem Schiphol

Ben jij op zoek naar de beste service omtrent taxi’s? Taxi Arnhem Schiphol kan jou door middel van hun ervaring ook in deze bizarre tijden van plek A naar B brengen. Ze hebben hun gewone vervoer nog steeds maar hebben door deze corona crisis ook hun diensten uitgebreidt. Ze kunnen jou helpen met boodschappen, door middel van het ophalen en thuis afzetten hiervan.

Comfort

Doordat Taxi Arnhem Schiphol zeven dagen per week en 24 uur per dag bereik is voor taxi service kunnen we jou dus de gehele dag vervoeren in een luxe taxi met alle comfort die daar bij komt kijken. Bij service van een taxi is ontzettend uitgebreid, er komt onder andere; het in en uitladen van je koffers bij kijken, het helpen met in en uitstappen en ook het openen van je deuren hoort erbij. Doordat we gespecialiseerd zijn in luchthavenverkeer kunnen we voor jou ook alles in de gaten houden omtrent de vlucht zodat jij kan genieten in de luxe Mercedes tijdens de rit en nergens aan hoeft te denken voordat je gaat vliegen!

Soorten vervoer

Taxi Arnhem Schiphol heeft veel verschillende soorten vervoer tot hun beschikking en kunnen dus enorm scherpe prijzen hanteren. Ze hebben onder andere; Groepsvervoer, ziekenvervoer en zakenvervoer. Ook zijn wij gespecialiseerd in het luchthavenvervoer, dit is ontzettend voordelig voor jou als jij naar de luchthaven moet. Wij kunnen ervoor zorgen dat jij op tijd opgehaald wordt zodat je op tijd bij de luchthaven bent en dat je weinig stress hebt over dat alles goed zal komen omtrent de vlucht en alles wat daar nog extra bij komt kijken. Ook als wij je moeten ophalen zullen wij er op tijd zijn en zorgen voor klantgericht onthaal met een bordje waar jou naam op vermeld staat waardoor je weet dat we aanwezig zijn en kunnen gaan vertrekken.

Een aantal voordelen van luchtavenvervoer

Vrijblijvend offerte aanvraag

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw taxivervoer. Dit is nog geen reservering, we bellen u terug om u wensen af te stemmen.

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt u contant betalen maar ook met pin of achteraf op rekening. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat. Het spreekt voor zich dat onze taxichauffeurs klantvriendelijk en professioneel zijn. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Bij online reserveringen bieden wij maximale zekerheid over de prijs van een taxirit op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook voor u vast, ongeacht of er vertragingen zijn tijdens de taxirit. Taxi Arnhem verzorgt al jaren het taxivervoer in Arnhem en omstreken. Wij bieden onze klanten 65% korting naar alle luchthavens in Nederland en Europa. We zijn 24/7 bereikbaar en daarnaast vervoeren wij dagelijks onze klanten vanaf Arnhem en omgeving naar Schiphol, Düsseldorf airport, Eindhoven airport, Rotterdam airport, Weeze airport, Köln/Bonn airport en Brussel airport.

Online reserveringen zijn goedkoper omdat we bij gereserveerde ritten minder administratieve handelingen verrichten en ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten. De taxi tarieven zonder reservering bedragen forst. Taxi Arnhem heeft de scherpste tarieven waardoor u korting tot maar liefst 65% op uw ritprijs krijgt. U betaalt het vaste tarief bij ons. Voor vrijdagavonden – Zaterdagnachten en op feestdagen gelden andere tarieven i.v.m. uitgaansgelegenheden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 026 260 0016 met Taxi Arnhem of u kunt ons mailen op info@taxiarnhemabc.nl.

Schiphol Taxi Arnhem brengt u voordelig en comfortabel naar het gewenste vliegveld. Bij ons kunt u plezierig en zonder stress aan uw reis beginnen. Zeker voor gezinnen en groepen mensen is het zeer comfortabel. U kunt relax zitten en alvast ontspannen voor uw vlucht. Naast dat u bij ons geheel uitgerust aankomt op uw bestemming, hanteren wij ook scherpe tarieven. Wij bieden voor 7 passagiers comfortabele stoelen aan zodat u achterin genoeg ruimte voor bagage/koffers heeft. Als u uw vluchtnummer doorgeeft voor de terugreis, zorgen wij ervoor dat er een chauffeur klaar staat bij het vliegveld zodat u zo snel mogelijk, wel veilig, terug naar huis kunt.

Natuurlijk kunt u ook op ons rekenen voor vervoer van de luchthaven terug naar huis. Wij houden uw vlucht voor u in de gaten. Als u vertraging heeft dan blijft de chauffeur natuurlijk op u wachten. Zodra u bent geland nemen wij contact met u op, geef dus bij reservering een mobiel telefoonnummer op waarop u bereikbaar bent. Zodra u de bagage heeft en door de douane bent staat uw taxi voor u klaar om u rechtstreeks naar huis te brengen. Reserveer uw airport taxi via het reserveringsformulier of bel ons op telefoonnummer 026 260 0016.

Wie bij ons een taxi van of naar Schiphol Airport boekt moet rekenen op een goede service. Wij zijn een betrouwbaar taxibedrijf en willen dat passagiers tevreden zijn over ons vervoer van of naar Schiphol Airport. Soms kan het voorkomen dat u de geboekte rit wilt annuleren. Daar hebben we alle begrip voor. Plannen kunnen gewijzigd worden waardoor de reis niet kan doorgaan. Hebt u geboekt voor vervoer van of naar Schiphol Airport dan kunt u dat 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Boek een bij Schiphol Taxi Arnhem waar service hoog in ons vaandel staat.

Zoals hierboven al vermeld hebben wij alleen maar professionele taxi’s. Onze chauffeurs zijn gekwalificeerd en gespecialiseerd in zo comfortabel mogelijk de klant van A naar B te brengen. Zo worden onze chauffeurs aangenomen op het verzorgen van veiligheid (rijgedrag) en comfort.

Wenst u een beroep te doen op een van onze diensten? Neem gerust contact op met onze centrale via 026 260 0016. Ook kunt u reserveren via onze reserveerpagina.

Schiphol taxi Arnhem ook zakelijk

U reist veel voor uw werk en moet veel van Arnhem en omgeving naar bijvoorbeeld Eindhoven Airport of luchthaven Schiphol? Met onze gespecialiseerde luchthavenservice voor de regio Arnhem hebben wij een keuze van betrouwbare chauffeurs voor al uw zakenreizen. U ontvangt altijd tot 65% korting bij Taxi Arnhem Luchthavenvervoer. Woont u in Gelderland, dan kunt u zeker gebruik maken van onze taxi luchthavenservice. We rijden u naar Schiphol, Rotterdam, Eindhoven Airport en Brussel Airport. Ook voor andere luchthavens in Nederland, België en Duitsland kunt u bij ons gerust een taxi reserveren. Onze centralisten staan u ook graag te woord op 026 260 0016.

Uiteraard kunnen onze taxi’s u ook naar Schiphol en alle andere luchthavens vervoeren en na uw zakenreis weer ophalen. Wij kunnen u brengen en/of halen naar/vanaf de volgende locaties:
Taxi ABC

Contractvervoer

Hebt u voor een langere periode een taxi nodig? Dan bent u bij Taxi Arnhem aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor onder andere uw woon-werkverkeer maar ook Schoolvervoer. Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie.

Service

Voor Taxi Arnhem staat kwaliteit voorop. Wij geven de service die u verwacht van een taxicentrale. Wij halen u op en brengen u veilig naar uw bestemming, brengen en halen uw bagage uit de auto en zijn altijd correct in onze communicatie.

Vragen

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het gebied van vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze centralisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.  

Wij bieden onze klanten de voordeligste tarieven aan. Taxi Arnhem kent vaste tarieven waardoor u niet voor verassingen komt te staan. U ontvangt altijd tot 65% KORTING op een luhcthavenvervoer. U weet vooraf wat u gaat betalen voor uw taxirit. Onze professionele taxichauffeurs zorgen ervoor dat u comfortabel en veilige op uw bestemming arriveert. U kunt ons 24/7 bellen op 026 260 0016 of reserveer online uw taxi.

Call Now Button