Schoolvervoer op maat

TAXI ARNHEM ABC​

Goedkoopste taxi in Arnhem en omstreken

Individuele leerlingenvervoer, veilig naar school

Dagelijks verzorgen wij leerlingenvervoer in Gelderland voor kinderen van en naar hun speciale scholen. Deze kinderen hebben vaak speciale aandacht nodig en die krijgen ze van onze chauffeurs. De chauffeurs zorgen ervoor dat de kinderen veilig en gezellig naar school gereden worden. Zowel binnen Gelderland als daarbuiten.
Taxi Arnhem verzorgt op maat individuele leerlingenvervoer van huis naar school en weer terug. Wij hebben jarenlange ervaringen met het vervoer van leerlingen van en naar school. Onze centrale bespreekt met u de kortste route naar school en de voordeligste tarief. Tevens komt onze chauffeur vooraf kennis maken met u en uw kind zodat uw kind weet welke chauffeur hem of haar komt ophalen.

U kunt het vervoer van uw kind op eigenkosten regelen of de gemeente besluit of uw kind in aanmerking komt voor scholierenvervoer. Voor informatie en mogelijkheden met betrekking tot scholierenvervoer neemt u contact op met ons via 026 26 000 16 of het contactformulier.

Schoolreisjes & Excursies

Taxi Arnhem heeft ruime ervaring in het vervoeren van leerlingen voor allerlei doeleinden; leerlingenvervoer is een specialiteit van ons. Zo rijden we vaak scholen voor schoolreisjes in het basisonderwijs en excursies voor het voortgezet onderwijs. Ook voor werkweken kunt u bij ons terecht.

Waarom kiezen voor Taxi Arnhem

Altijd een passend aanbod

Omdat we een breed wagenpark hebben met daarin touringcars, dubbeldekkers en personenbusjes kunnen we altijd passend schoolvervoer aanbieden tegen een scherpe prijs. Naast het vervoer denken wij ook graag mee over de invulling van uw schoolreis en kunnen wij entrees en locaties regelen.

Daarom leerlingenvervoer bij Taxi Arnhem

Op pad gaan met een grote groep leerlingen, is al een uitdaging op zich. Het vereist een goede organisatie, voorbereiding en is een grote verantwoordelijkheid. Dat snappen wij bij Taxi Arnhem maar al te goed. Door uw vervoer door ons te laten regelen, zal de reis voor iedereen al een feestje zijn. Zo zijn onze bussen comfortabel, schoon en veilig. Het personeel, dat voorafgaand, tijdens en na de opdracht goed contact met u houdt, is altijd erg betrokken bij uw reis én uw leerlingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen op 026 260 0016.

Waar u zich géén zorgen om hoeft te maken

Bij het regelen van vervoer voor meerdere personen, zijn er altijd een aantal zaken om rekening mee te houden. Wanneer u uw vervoer bij ons regelt, komen al deze ‘zorgen’ te vervallen. U hoeft zich namelijk geen zorgen te maken om het regelen van meerdere auto’s én bijkomende nodige chauffeurs. Daarnaast vermijd u hoge benzinekosten en parkeerkosten. Bovendien staat de veiligheid en het gemak en comfort van u en uw leerlingen bij ons voorop. Altijd. Waar u zich wél mee bezig moet houden is “Waar gaan we naartoe?”

Stiptheid en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten

Van een taxibedrijf mag u verwachten dat de taxi netjes op tijd voor komt rijden. Onze chauffeurs zorgen daar in ieder geval altijd voor. Afspraak is afspraak en daar kunt u op vertrouwen. U kunt van tevoren een reservering plaatsen, maar u kunt uiteraard ook op het moment zelf bellen. Wij zijn dan binnen 15 minuten voor uw deur.

Vrijblijvend offerte aanvraag

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw taxivervoer. Dit is nog geen reservering, we bellen u terug om u wensen af te stemmen.

Taxi ABC Arnhem
Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt u contant betalen maar ook met pin of achteraf op rekening. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat. Het spreekt voor zich dat onze taxichauffeurs klantvriendelijk en professioneel zijn. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Bij online reserveringen bieden wij maximale zekerheid over de prijs van een taxirit op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook voor u vast, ongeacht of er vertragingen zijn tijdens de taxirit. Taxi Arnhem verzorgt al jaren het taxivervoer in Arnhem en omstreken. Wij bieden onze klanten 65% korting naar alle luchthavens in Nederland en Europa. We zijn 24/7 bereikbaar en daarnaast vervoeren wij dagelijks onze klanten vanaf Arnhem en omgeving naar Schiphol, Düsseldorf airport, Eindhoven airport, Rotterdam airport, Weeze airport, Köln/Bonn airport en Brussel airport.

Online reserveringen zijn goedkoper omdat we bij gereserveerde ritten minder administratieve handelingen verrichten en ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten. De taxi tarieven zonder reservering bedragen forst. Taxi Arnhem heeft de scherpste tarieven waardoor u korting tot maar liefst 65% op uw ritprijs krijgt. U betaalt het vaste tarief bij ons. Voor vrijdagavonden – Zaterdagnachten en op feestdagen gelden andere tarieven i.v.m. uitgaansgelegenheden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 026 260 0016 met Taxi Arnhem of u kunt ons mailen op info@taxiarnhemabc.nl.

Schiphol Taxi Arnhem brengt u voordelig en comfortabel naar het gewenste vliegveld. Bij ons kunt u plezierig en zonder stress aan uw reis beginnen. Zeker voor gezinnen en groepen mensen is het zeer comfortabel. U kunt relax zitten en alvast ontspannen voor uw vlucht. Naast dat u bij ons geheel uitgerust aankomt op uw bestemming, hanteren wij ook scherpe tarieven. Wij bieden voor 7 passagiers comfortabele stoelen aan zodat u achterin genoeg ruimte voor bagage/koffers heeft. Als u uw vluchtnummer doorgeeft voor de terugreis, zorgen wij ervoor dat er een chauffeur klaar staat bij het vliegveld zodat u zo snel mogelijk, wel veilig, terug naar huis kunt.

Natuurlijk kunt u ook op ons rekenen voor vervoer van de luchthaven terug naar huis. Wij houden uw vlucht voor u in de gaten. Als u vertraging heeft dan blijft de chauffeur natuurlijk op u wachten. Zodra u bent geland nemen wij contact met u op, geef dus bij reservering een mobiel telefoonnummer op waarop u bereikbaar bent. Zodra u de bagage heeft en door de douane bent staat uw taxi voor u klaar om u rechtstreeks naar huis te brengen. Reserveer uw airport taxi via het reserveringsformulier of bel ons op telefoonnummer 026 260 0016.

Wie bij ons een taxi van of naar Schiphol Airport boekt moet rekenen op een goede service. Wij zijn een betrouwbaar taxibedrijf en willen dat passagiers tevreden zijn over ons vervoer van of naar Schiphol Airport. Soms kan het voorkomen dat u de geboekte rit wilt annuleren. Daar hebben we alle begrip voor. Plannen kunnen gewijzigd worden waardoor de reis niet kan doorgaan. Hebt u geboekt voor vervoer van of naar Schiphol Airport dan kunt u dat 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Boek een bij Schiphol Taxi Arnhem waar service hoog in ons vaandel staat.

Zoals hierboven al vermeld hebben wij alleen maar professionele taxi’s. Onze chauffeurs zijn gekwalificeerd en gespecialiseerd in zo comfortabel mogelijk de klant van A naar B te brengen. Zo worden onze chauffeurs aangenomen op het verzorgen van veiligheid (rijgedrag) en comfort.

Wenst u een beroep te doen op een van onze diensten? Neem gerust contact op met onze centrale via 026 260 0016. Ook kunt u reserveren via onze reserveerpagina.

Airport Taxi Service ook zakelijk

U reist veel voor uw werk en moet veel van Arnhem en omgeving naar bijvoorbeeld Eindhoven Airport of Schiphol? Met onze gespecialiseerde airport service voor de regio Arnhem hebben wij een keuze van betrouwbare chauffeurs voor al uw zakenreizen. Woont u in Gelderland, dan kunt u zeker gebruik maken van onze taxi luchthaven service. We rijden u naar Schiphol, Rotterdam, Eindhoven airport en Brussel. Ook voor andere luchthavens in Nederland, België en Duitsland kunt u bij ons gerust een taxi reserveren. Voor meer informatie kunt u bellen op 026 260 0016.

Uiteraard kunnen onze taxi’s u ook naar Schiphol en alle andere luchthavens vervoeren en na uw zakenreis weer ophalen. Wij kunnen u brengen en/of halen naar/vanaf de volgende locaties:

Wij bieden onze klanten de voordeligste tarieven aan. Taxi Arnhem kent vaste tarieven waardoor u niet voor verassingen komt te staan. U weet vooraf wat u gaat betalen voor uw taxirit. Onze professionele taxichauffeurs zorgen ervoor dat u comfortabel en veilige op uw bestemming arriveert. U kunt ons 24/7 Bellen of reserveer online uw taxi.

Taxi ABC

Contractvervoer

Hebt u voor een langere periode een taxi nodig? Dan bent u bij Taxi Arnhem aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor onder andere uw woon-werkverkeer maar ook Schoolvervoer. Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie.

Service

Voor Taxi Arnhem staat kwaliteit voorop. Wij geven de service die u verwacht van een taxicentrale. Wij halen u op en brengen u veilig naar uw bestemming, brengen en halen uw bagage uit de auto en zijn altijd correct in onze communicatie.

Vragen

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het gebied van vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze centralisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.  

Bestemmingen

Taxi Arnhem rijdt en vervoert passagiers grotendeels in Arnhem maar ook in omliggende dorpen. Omdat er in kleine dorpen meestal geen taxicentrale is gevestigd, hebben wij onze taxidiensten ook tot deze dorpen uitgebreid. Tegen zeer scherpe tarieven kunt u al profiteren van onze taxivervoer in de volgende dorpen:
Velp, Westervoort, Huissen, Oosterbeek, Elst, Rheden, Duiven, Doorwerth, Eerbeek, Rozendaal, Heteren, Lathum, Zevenaar, Beekbergen, Dieren, Bemmel, Brummen, Renkum, Giesbeek, Driel, Angeren en Doesburg. Ook kunnen wij u vervoeren naar Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf of Weeze Airport? Bij Taxi Arnhem ABC bent u op het juiste adres.

Komt u dorp of stad niet voor in het lijstje, laat het ons altijd weten. Wij proberen onze servicegebied zo breed mogelijk te houden.  
Call Now Button