De goedkoopste taxi in Arnhem

TAXI ARNHEM ABC​

BEL EN ONTVANG 20% korting

Bestel een goedkope taxi in Arnhem en ervaar een taxirit zoals deze bedoeld is: veilig, comfortabel en voorzien van de beste service die u zich kunt wensen!

Goedkope taxi in Arnhem

Wanneer u op zoek bent naar een taxibedrijf, dan wilt u natuurlijk wel profiteren van voordelige tarieven en niet achteraf voor vervelende verrassingen komen te staan. Dat begrijpen wij als geen ander en daarom hanteren wij niet alleen voordelige taxitarieven, maar stellen wij deze van tevoren duidelijk vast, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten die achteraf in rekening worden gebracht. Bij ons ontvangt u standaard 20% korting op de meterprijs bij reserveringen.

Betrouwbaar en ervaren taxibedrijf in Arnhem

Voordelige tarieven zijn belangrijk, maar dat is natuurlijk niet het enige dat u belangrijk vindt. U wilt er ook verzekerd van kunnen zijn dat u snel wordt opgehaald en snel, veilig en comfortabel naar de plaats van bestemming wordt gereden. Onnodige vertragingen doordat de chauffeur niet bekend is in de regio, service die achterblijft wat voor ergernissen zorgt of nog erger; afspraken die niet worden nagekomen. Het zijn allemaal zaken waar u bij ons niet bang voor hoeft te zijn. Integendeel! Onze chauffeurs kennen Arnhem niet alleen als hun eigen broekzak dankzij hun jarenlange ervaring. Ook beschikken zij allemaal over alle benodigde vergunningen en diploma’s, zodat u kunt rekenen op een veilige taxirit zonder onnodige vertragingen.

De klant is bij ons koning en dat zult u merken aan onze vriendelijke en behulpzame chauffeurs die bekend staan om het stapje extra wat zij zetten, zodat u ook kunt terugkijken op een plezierige rit.
Of het nu gaat om privé vervoer, groepsvervoer, een stadstaxi of airport taxi service: Wat u ook zoekt, wij bieden het. Voor meer informatie kunt u bellen op 026 260 0016.

Graag verwelkomen wij u ook als klant, zodat ook u een taxirit kunt ervaren zoals deze bedoeld is.
Waarom kiezen voor Taxi Arnhem

Direct taxi nodig? Bel Taxi Arnhem!

Met de Arnhemse Taxi Vervoer bent u snel en veilig op plaats van bestemming in Arnhem en omgeving. U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week een taxi reserveren. Onze gecertificeerde chauffeurs staan altijd voor u klaar. In onze nette en comfortabele auto’s wordt uw reis van A naar B erg aangenaam.

Het is een feit dat als het gaat om een taxi het verschillende prijscategorieën kent. Wij durven gerust te stellen dat wij tot de goedkoopste in de branche behoren. Dit is meteen al een goede reden om voor ons te kiezen. Als u een taxi in Arnhem zoekt, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Qua prijs is het verstandiger om een taxi te bestellen, in plaats van er zomaar eentje aan te houden.

Voor al uw zakelijk vervoer in Arnhem

Ons zakelijke taxivervoer is snel en discreet op plaats van bestemming. Wij vervoeren u, uw medewerkers of zakenrelaties in representatieve auto’s met professionele chauffeur. Wanneer u een congres, beurs of evenement in Arnhem bezoekt en u bent nog op zoek naar een zakelijke taxivervoerder? Dan kunt u uitstekend een beroep doen op Taxi Arnhem. Wij zijn u graag van dienst! In onze representatieve taxi’s ontbreekt het u aan niets en arriveert u geheel in stijl. Wilt u na uw afspraak direct weg? Dan blijft de chauffeur stand-by. U kunt altijd op onze taxi centrale rekenen! Bel 026 260 0016.

MEER DAN EEN GEWONE TAXICENTRALE IN ARNHEM!

Wanneer u bij ons een taxirit reserveert bent u verzekerd van een luxe en comfortabele taxi in Arnhem tegen een zeer aantrekkelijk tarief. De taxi’s die wij gebruiken zijn van een recent bouwjaar. Ze zijn uitstekend onderhouden en voorzien van gemakken als navigatie, airconditioning, extra beenruimte, lederen bekleding enzovoorts. Onze chauffeurs zijn erop getraind u zo comfortabel mogelijk naar uw bestemming te vervoeren en doen hier hun uiterste best voor. Zij volgen regelmatig trainingen zodat ze hun werk met betrekking tot de taxi in Arnhem nog beter uit kunnen voeren. Verder kunt u natuurlijk ook een beroep op ons doen voor trouwvervoer, luchthavenvervoer. Kortom, wij zijn van alle markten thuis!

Vrijblijvend offerte aanvraag

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw taxivervoer. Dit is nog geen reservering, we bellen u terug om u wensen af te stemmen.

Taxi ABC Arnhem
Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt u contant betalen maar ook met pin of achteraf op rekening. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat. Het spreekt voor zich dat onze taxichauffeurs klantvriendelijk en professioneel zijn. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Bij online reserveringen bieden wij maximale zekerheid over de prijs van een taxirit op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook voor u vast, ongeacht of er vertragingen zijn tijdens de taxirit. Taxi Arnhem verzorgt al jaren het taxivervoer in Arnhem en omstreken. Wij bieden onze klanten 65% korting naar alle luchthavens in Nederland en Europa. We zijn 24/7 bereikbaar en daarnaast vervoeren wij dagelijks onze klanten vanaf Arnhem en omgeving naar Schiphol, Düsseldorf airport, Eindhoven airport, Rotterdam airport, Weeze airport, Köln/Bonn airport en Brussel airport.

Online reserveringen zijn goedkoper omdat we bij gereserveerde ritten minder administratieve handelingen verrichten en ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten. De taxi tarieven zonder reservering bedragen forst. Taxi Arnhem heeft de scherpste tarieven waardoor u korting tot maar liefst 65% op uw ritprijs krijgt. U betaalt het vaste tarief bij ons. Voor vrijdagavonden – Zaterdagnachten en op feestdagen gelden andere tarieven i.v.m. uitgaansgelegenheden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 026 260 0016 met Taxi Arnhem of u kunt ons mailen op info@taxiarnhemabc.nl.

Schiphol Taxi Arnhem brengt u voordelig en comfortabel naar het gewenste vliegveld. Bij ons kunt u plezierig en zonder stress aan uw reis beginnen. Zeker voor gezinnen en groepen mensen is het zeer comfortabel. U kunt relax zitten en alvast ontspannen voor uw vlucht. Naast dat u bij ons geheel uitgerust aankomt op uw bestemming, hanteren wij ook scherpe tarieven. Wij bieden voor 7 passagiers comfortabele stoelen aan zodat u achterin genoeg ruimte voor bagage/koffers heeft. Als u uw vluchtnummer doorgeeft voor de terugreis, zorgen wij ervoor dat er een chauffeur klaar staat bij het vliegveld zodat u zo snel mogelijk, wel veilig, terug naar huis kunt.

Natuurlijk kunt u ook op ons rekenen voor vervoer van de luchthaven terug naar huis. Wij houden uw vlucht voor u in de gaten. Als u vertraging heeft dan blijft de chauffeur natuurlijk op u wachten. Zodra u bent geland nemen wij contact met u op, geef dus bij reservering een mobiel telefoonnummer op waarop u bereikbaar bent. Zodra u de bagage heeft en door de douane bent staat uw taxi voor u klaar om u rechtstreeks naar huis te brengen. Reserveer uw airport taxi via het reserveringsformulier of bel ons op telefoonnummer 026 260 0016.

Wie bij ons een taxi van of naar Schiphol Airport boekt moet rekenen op een goede service. Wij zijn een betrouwbaar taxibedrijf en willen dat passagiers tevreden zijn over ons vervoer van of naar Schiphol Airport. Soms kan het voorkomen dat u de geboekte rit wilt annuleren. Daar hebben we alle begrip voor. Plannen kunnen gewijzigd worden waardoor de reis niet kan doorgaan. Hebt u geboekt voor vervoer van of naar Schiphol Airport dan kunt u dat 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Boek een bij Schiphol Taxi Arnhem waar service hoog in ons vaandel staat.

Zoals hierboven al vermeld hebben wij alleen maar professionele taxi’s. Onze chauffeurs zijn gekwalificeerd en gespecialiseerd in zo comfortabel mogelijk de klant van A naar B te brengen. Zo worden onze chauffeurs aangenomen op het verzorgen van veiligheid (rijgedrag) en comfort.

Wenst u een beroep te doen op een van onze diensten? Neem gerust contact op met onze centrale via 026 260 0016. Ook kunt u reserveren via onze reserveerpagina.

Luchthaven Taxi Arnhem

Reserveer Luchthaven Taxi Arnhem en geniet van een comfortabele en ontspannen reis naar het vliegveld. Begin uw vakantie of zakenreis relaxt met een comfortabele taxirit naar Schiphol, Eindhoven Airport, Brussels Airport en uiteraard Rotterdam The Hague Airport. Of u nu privé, zakelijk of in groepsverband vervoer nodig heeft naar een van de vliegvelden: wij verzorgen uw reis graag. U ontvangt  altijd tot 65% korting bij luchthavenvervoer. Wij houden van service en persoonlijke aandacht, daarom deelt u de taxi nooit met vreemden.

Taxi Arnhem vervoert u vanaf Arnhem naar alle luchthavens binnen Europa tegen scherpe tarieven waarop u een extra korting van 65% krijgt. Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer

Ook bij uw terugkomst staat uw chauffeur op u te wachten bij het meetingpoint (bijv. STA balie Schiphol) in de aankomsthal. Wij volgen vooraf uw landingstijd via internet zodat u er zeker van kunt zijn dat uw chauffeur op tijd is om u snel en comfortabel weer veilig thuis te brengen. Reist u met medepassagiers? Dan gelden extra aantrekkelijke tarieven
Uiteraard kunnen onze taxi’s u ook naar Schiphol en alle andere luchthavens vervoeren en na uw zakenreis weer ophalen. Wij kunnen u brengen en/of halen naar/vanaf de volgende locaties:
Taxi ABC

Contractvervoer

Hebt u voor een langere periode een taxi nodig? Dan bent u bij Taxi Arnhem aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor onder andere uw woon-werkverkeer maar ook Schoolvervoer. Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie.

Service

Voor Taxi Arnhem staat kwaliteit voorop. Wij geven de service die u verwacht van een taxicentrale. Wij halen u op en brengen u veilig naar uw bestemming, brengen en halen uw bagage uit de auto en zijn altijd correct in onze communicatie.

Vragen

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het gebied van vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze centralisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.  

UW TAXIBEDRIJF IN DE OMGEVING VAN ARNHEM

Wanneer u een taxi nodig heeft naar het dierentuin Burgers Zoo, Openluchtmuseum Arnhem, Hotel Papendal, Hotel Van der Valk Arnhem, de Fletcher Hotels of naar het park Hoge Veluwe Arnhem dan kunt u contact met ons opnemen op 026 260 0016. Wanneer u direct contact met ons op wilt nemen voor een taxi in Arnhem kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 026-26 000 16. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen per e-mail of via het terugbelformulier. Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar en streven ernaar uw e-mail op werkdagen binnen 2 uur te beantwoorden. Wij zijn uw taxi in Arnhem! Meer informatie over bezienswaardigheden in Arnhem vindt u op wikipedia/Arnhem

Wij bieden onze klanten de voordeligste tarieven aan. Taxi Arnhem kent vaste tarieven waardoor u niet voor verassingen komt te staan. U weet vooraf wat u gaat betalen voor uw taxirit. Onze professionele taxichauffeurs zorgen ervoor dat u comfortabel en veilige op uw bestemming arriveert. U kunt ons 24/7 Bellen of reserveer online uw taxi.

Call Now Button
Chat openen