Taxi Elst De goedkoopste taxi in Elst en omstreken

Reserveer online EN ONTVANG 20% korting

Bestel een goedkope taxi in Elst en ervaar een taxirit zoals deze bedoeld is: veilig, comfortabel en voorzien van de beste service die u zich kunt wensen!

Taxi Elst!

Wanneer u op zoek bent naar een taxibedrijf, dan wilt u natuurlijk wel profiteren van voordelige tarieven en niet achteraf voor vervelende verrassingen komen te staan. Dat begrijpen wij als geen ander en daarom hanteren wij niet alleen voordelige taxitarieven, maar stellen wij deze van tevoren duidelijk vast, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten die achteraf in rekening worden gebracht. Bij ons ontvangt u standaard 20% korting op de meterprijs bij reserveringen.

Taxi Elst: Betrouwbaar en ervaren taxibedrijf

Voordelige tarieven zijn belangrijk, maar dat is natuurlijk niet het enige dat u belangrijk vindt. U wilt er ook verzekerd van kunnen zijn dat u snel wordt opgehaald en veilig en comfortabel naar de plaats van bestemming wordt gereden. Onnodige vertragingen doordat de chauffeur niet bekend is in de regio, service die achterblijft wat voor ergernissen zorgt of nog erger; afspraken die niet worden nagekomen. Het zijn allemaal zaken waar u bij onze taxibedrijf niet bang voor hoeft te zijn. Integendeel! Onze chauffeurs kennen Elst niet alleen als hun eigen broekzak dankzij hun jarenlange ervaring. Ook beschikken zij allemaal over alle benodigde vergunningen en diploma’s, zodat u kunt rekenen op een veilige taxirit zonder onnodige vertragingen.

De klant is bij ons koning en dat zult u merken aan onze vriendelijke en behulpzame chauffeurs die bekend staan om het stapje extra wat zij zetten, zodat u ook kunt terugkijken op een plezierige rit. Of het nu gaat om privé vervoer, groepsvervoer, een stadstaxi of airport taxi service: Wat u ook zoekt, wij bieden het. Voor meer informatie kunt u bellen op 026 260 0016.

Graag verwelkomen wij u ook als klant, zodat ook u een taxirit kunt ervaren zoals deze bedoeld is.
zakelijk-mensen-op-achterbank-scaled.jpg
Waarom kiezen voor Taxi Elst

Direct taxi nodig? Bel Taxi Elst!

Met de Taxi Elst bent u snel en veilig op plaats van bestemming in Elst en omgeving. U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week een taxi reserveren. Onze gecertificeerde chauffeurs staan altijd voor u klaar. In onze nette en comfortabele auto’s wordt uw reis van A naar B erg aangenaam.
Het is een feit dat als het gaat om een taxi het verschillende prijscategorieën kent. Wij durven gerust te stellen dat wij tot de goedkoopste in de branche behoren. Dit is meteen al een goede reden om voor ons te kiezen. Als u een taxi in Elst zoekt, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Qua prijs is het verstandiger om een taxi te bestellen, in plaats van er zomaar eentje aan te houden.

Taxi Elst: Veilig en gemakkelijk naar het ziekenhuis

Reizen naar een ziekenhuis als Rijnstate Arnhem of Velp kan zeer lastig zijn met het openbaar vervoer als je ziek bent. Daarom bieden wij op maat vervoer aan voor mensen die extra hulp en begeleiding nodig hebben tijdens het vervoer naar een ziekenhuis, revalidatiecentrum of een dokter. Wij helpen u graag een handje en zorgen ervoor dat u zo comfortabel mogelijk uw bestemming bereikt. Hebt u met regelmaat afspraken? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken om op tijd uw afspraken te bereiken. Zo komt u ook goedkoper uit. Reserveer direct uw taxi en ontvang 20% korting! Bij ons betaalt u geen Voorrijkosten als u vooraf reserveert! Zo betaalt u alleen voor de tijd dat U in de taxi zit, dat vinden wij wel zo logisch.

Taxi Elst voor een Dagje weg

Hebt u net een lunch afspraak gehad in Oosterbeek, of gezellig geshopt in de Arnhemse binnenstad. Of misschien bent u van plan om Nijmegen centrum te bezoeken. Het maakt niet uit waar u heen moet, wij brengen u veilig, snel en goedkoop met een luxe auto naar uw bestemming. Al jaren verzorgen wij het vervoer vanuit Elst naar omliggende steden zoals Arnhem, Oosterbeek, Renkum, Duiven, Elst, Huissen en Velp. Ook het vervoer naar de vliegvelden als Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf of Weeze Airport zijn geen probleem voor ons. Wilt u direct een taxi?
Reserveer uw taxi dan online en ontvang standaard 20% tot 65% korting! Of bel ons nu op 026 26 000 16. U kunt ons nu ook WhatsAppen!

Vrijblijvend offerte aanvraag

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw taxivervoer. Dit is nog geen reservering, we bellen u terug om u wensen af te stemmen.

Taxi ABC Arnhem
Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt u contant betalen maar ook met pin of achteraf op rekening. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat. Het spreekt voor zich dat onze taxichauffeurs klantvriendelijk en professioneel zijn. Neem gerust contact op voor meer informatie.
Bij online reserveringen bieden wij maximale zekerheid over de prijs van een taxirit op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook voor u vast, ongeacht of er vertragingen zijn tijdens de taxirit. Taxi Elst verzorgt al jaren het taxivervoer in Elst en omstreken. Wij bieden onze klanten 65% korting naar alle luchthavens in Nederland en Europa. We zijn 24/7 bereikbaar en daarnaast vervoeren wij dagelijks onze klanten vanaf Elst en omgeving naar Schiphol, Düsseldorf airport, Eindhoven airport, Rotterdam airport, Weeze airport, Köln/Bonn airport en Brussel airport.

Online reserveringen zijn goedkoper omdat we bij gereserveerde ritten minder administratieve handelingen verrichten en ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten. De taxi tarieven zonder reservering bedragen forst. Taxi Elst heeft de scherpste tarieven waardoor u korting tot maar liefst 65% op uw ritprijs krijgt. U betaalt het vaste tarief bij ons. Voor vrijdagavonden – Zaterdagnachten en op feestdagen gelden andere tarieven i.v.m. uitgaansgelegenheden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 026 260 0016 met Taxi Doorwerth of u kunt ons mailen op info@taxiarnhemabc.nl.

Schiphol Taxi Elst brengt u voordelig en comfortabel naar het gewenste vliegveld. Bij ons kunt u plezierig en zonder stress aan uw reis beginnen. Zeker voor gezinnen en groepen mensen is het zeer comfortabel. U kunt relax zitten en alvast ontspannen voor uw vlucht. Naast dat u bij ons geheel uitgerust aankomt op uw bestemming, hanteren wij ook scherpe tarieven. Wij bieden voor 7 passagiers comfortabele stoelen aan zodat u achterin genoeg ruimte voor bagage/koffers heeft. Als u uw vluchtnummer doorgeeft voor de terugreis, zorgen wij ervoor dat er een chauffeur klaar staat bij het vliegveld zodat u zo snel mogelijk, wel veilig, terug naar huis kunt.

Natuurlijk kunt u ook op ons rekenen voor vervoer van de luchthaven terug naar huis. Wij houden uw vlucht voor u in de gaten. Als u vertraging heeft dan blijft de chauffeur natuurlijk op u wachten. Zodra u bent geland nemen wij contact met u op, geef dus bij reservering een mobiel telefoonnummer op waarop u bereikbaar bent. Zodra u de bagage heeft en door de douane bent staat uw taxi voor u klaar om u rechtstreeks naar huis te brengen. Reserveer uw airport taxi via het reserveringsformulier of bel ons op telefoonnummer 026 260 0016.

Wie bij ons een taxi van of naar Schiphol Airport boekt moet rekenen op een goede service. Wij zijn een betrouwbaar taxibedrijf en willen dat passagiers tevreden zijn over ons vervoer van of naar Schiphol Airport. Soms kan het voorkomen dat u de geboekte rit wilt annuleren. Daar hebben we alle begrip voor. Plannen kunnen gewijzigd worden waardoor de reis niet kan doorgaan. Hebt u geboekt voor vervoer van of naar Schiphol Airport dan kunt u dat 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Boek een bij Schiphol Taxi Elst waar service hoog in ons vaandel staat.

Zoals hierboven al vermeld hebben wij alleen maar professionele taxi’s. Onze chauffeurs zijn gekwalificeerd en gespecialiseerd in zo comfortabel mogelijk de klant van A naar B te brengen. Zo worden onze chauffeurs aangenomen op het verzorgen van veiligheid (rijgedrag) en comfort.

Wenst u een beroep te doen op een van onze diensten? Neem gerust contact op met onze centrale via 026 260 0016. Ook kunt u reserveren via onze reserveerpagina.

Taxi Elst voor een goed begin van u vliegreis

Moet u binnenkort vliegen van bijvoorbeeld Schiphol, Düsseldorf, Rotterdam, Weeze of Eindhoven en vertrekt u vanuit Elst? Maar wilt niet te veel betalen voor uw taxi? Kies dan voor onze scherpe tarieven. Taxi Elst regelt uw luchthavenvervoer en zorgt ervoor dat uw vakantie begint vanaf uw voordeur. U wordt veilig, stipt en comfortabel vervoerd door één van onze ervaren en gediplomeerde chauffeurs. Ook het zakenleven regelt haar luchthavenvervoer bij ons. Wij weten dat het belangrijk is voor bedrijven dat de taxi voor luchthavenvervoer op de afgesproken tijd aanwezig moet zijn, en dat de taxichauffeur op basis daarvan service biedt. Zakelijk wordt er veel gebruik gemaakt van onze pick-up service op de luchthaven Amsterdam Schiphol Airport. Alle klanten krijgen van ons een direct telefoonnummer (chauffeur), zodat ze ons altijd kunnen bereiken. Betalen op rekening is bij ons ook geen probleem.
Landt uw vliegtuig straks ook weer op Schiphol? Reserveer dan alvast ons taxivervoer terug naar Elst. Onze Schiphol Taxi staat dan netjes voor u klaar als u de aankomsthal uitwandelt. Reist u niet via Schiphol, maar vanaf een ander vliegveld in Nederland, Duitsland of België? Geen probleem. Ons luchthavenvervoer biedt ook daar uw snelle en professionele oplossing. Schakel ons taxibedrijf in als u een zorgeloze en ontspannen reis van en naar uw vliegveld wenst. Boek meteen uw terugreis bij ons en ontvang extra ruime kortingen! Van en naar Luchthaven bieden wij verschillende kortingen aan tot 65%!
Uiteraard kunnen onze taxi’s u ook naar Schiphol en alle andere luchthavens vervoeren en na uw zakenreis weer ophalen. Wij kunnen u brengen en/of halen naar/vanaf de volgende locaties:
Taxi ABC

Contractvervoer

Hebt u voor een langere periode een taxi nodig? Dan bent u bij Taxi Arnhem aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor onder andere uw woon-werkverkeer maar ook Schoolvervoer. Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie.

Service

Voor Taxi Arnhem staat kwaliteit voorop. Wij geven de service die u verwacht van een taxicentrale. Wij halen u op en brengen u veilig naar uw bestemming, brengen en halen uw bagage uit de auto en zijn altijd correct in onze communicatie.

Vragen

Als u meer wilt weten over ons aanbod op het gebied van vervoer, dan kunt u ons gerust benaderen. Onze centralisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen.  

Taxi Elst: Persoonlijke service door ervaren chauffeurs

Ons taxibedrijf brengt u graag op tijd naar de gewenste bestemming. Vanuit Elst en omgeving brengen wij u overal naartoe. De missie van de ervaren chauffeurs van Taxi Elst is altijd om u veilig en comfortabel op de door u gewenste bestemming te brengen. Gaat het om een enkele taxirit of om een retourrit? Onze chauffeurs kennen de weg in regio Elst en zorgen dat u op tijd en in alle comfort op uw bestemming aankomt.

Al onze voertuigen zijn in nette staat, en de chauffeurs zijn dienstverlenend ingesteld. Buiten dit alles beschikken wij over het luxere segment auto’s en kan Taxi Elst zakelijk de juiste combinatie inzetten om uw gasten te vervoeren.

Taxi Elst: UW TAXIBEDRIJF IN DE OMGEVING VAN Elst

Wanneer u een taxi nodig heeft naar het dierentuin Burgers Zoo, Openluchtmuseum Arnhem, Hotel Papendal, Hotel Van der Valk Arnhem, de Fletcher Hotels of naar het park Hoge Veluwe Arnhem dan kunt u contact met ons opnemen op 026 260 0016. Wanneer u direct contact met ons op wilt nemen voor een taxi in Elst kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 026-26 000 16. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen per e-mail of via het terugbelformulier. Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar en streven ernaar uw e-mail op werkdagen binnen 2 uur te beantwoorden. Wij zijn uw taxi in Elst! Meer informatie over bezienswaardigheden in Elst vindt u op wikipedia/elst

Call Now Button