Taxi Arnhem ABC

Uw partner naar uw bestemming

Reserveer online en ontvang tot 65% korting!!!

Maximum Taxi tarieven

Een taxibedrijf stelt zelf de tarieven vast. De tarieven mogen niet hoger zijn dan de maximumtarieven. De kosten voor een rit met een straattaxi hangen af van het starttarief, de afstand en de duur van de rit. Voor al deze onderdelen geldt een maximumtarief. Dit tarief voorkomt dat u als klant te veel moet betalen. De maximum tarieven zijn:
Rekenvoorbeeld: Stel u maakt een rit van 7 kilometer die 15 minuten duurt. Als de taxivervoerder de maximum tarieven zou hanteren, dan zou deze rit kosten: Starttarief € 3,26 Kilometertarief 7 x € 2,40 = € 16,80 Tijdtarief 15 x € 0,40 = € 6,00 In totaal is dat € 26,06.

Voordelige tarieven Taxi Arnhem ABC

Bij Taxi Arnhem ABC ontvangt u bij reserveringen standaard 20% korting. Om u hier een beeld van te geven gebruiken we het rekenvoorbeeld van hierboven.

Rekenvoorbeeld:

Stel u maakt een rit van 7 kilometer die 15 minuten duurt. Als de taxivervoerder de maximum tarieven zou hanteren, dan zou deze rit kosten:
Starttarief € 3,26
Kilometertarief 7 x €. 2,40 = € 16,80
Tijdtarief 15 x € 0,40 = € 6,00
In totaal is dat € 26,06 min 20%= € 20,80

Tarieven Luchthavenvervoer

Goedkope luchthavenvervoer met Taxi Arnhem ABC? We staan bekend om onze specialisatie in luchthaventaxi tussen Arnhem en omstreken en de vele andere luchthavens in Nederland en daar buiten. U ontvangt altijd tot 65% korting op de meterprijs. Met de luchthavenvervoer van Taxi Arnhem weet u vooraf waar u aan toe bent. Of u thuis of op kantoor moet worden opgehaald. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u ruim op tijd op de desbetreffende luchthaven zult arriveren. Wij houden rekening met eventuele files en andere problemen op de weg die de rit kunnen vertragen. Wanneer u ook voor de terugweg een taxi nodig heeft dan komt u altijd voordeliger uit en ontvangt u hoge kortingen. Een retourtje is altijd voordeliger bij Luchthavenvervoer van Taxi Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen op 026 260 0016.

Zoekt u een taxi in Arnhem of omliggende dorpen zoals Velp, Westervoort, Huissen, Oosterbeek, Elst, Rheden, Duiven, Doorwerth, Eerbeek, Rozendaal, Heteren, Lathum, Zevenaar, Beekbergen, Dieren, Bemmel, Brummen, Renkum, Giesbeek, Driel, Angeren, Doesburg, schiphol, Rotterdam , Eindhoven , Düsseldorf of Weeze Aiport? Bij Taxi Arnhem ABC bent u op het juiste adres.

Taxi ABC

Onze ruime service dekt een groot deel van Gelderland. Wilt u op tijd zijn bij uw afspraak of veilig thuis komen na een gezellige avondje stappen? Wij zorgen ervoor dat u uw bestemming bereikt voor wel een heel voordelige prijs!

Onze diensten

ZAKELIJK VERVOER

Chauffeur nodig of zakelijk onderweg? Taxi Arnhem ABC brengt u op prettige en representatieve wijze naar uw bestemming.

LUCHTHAVENVERVEOR

Voor een vaste lage prijs in comfortabele auto met Taxi Arnhem ABC van Arnhem en omgeving, zonder zorgen naar Schiphol.

PERSONENVERVOER

Reserveer en binnen 15 minuten staat uw taxi klaar in de regio Arnhem. 24/7 is Taxi Arnhem ABC er voor u.

Ervaringen met ons

Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze service en kwaliteiten. Daarom horen we graag uw mening over onze dienstverlening. Samen zorgen wij zo ervoor dat uw rit bij ons altijd de beste keuze is.

“Vanwege mijn werk moet ik veel vliegen. Met Taxi Arnhem ABC hoef ik me nooit zorgen te maken en door hun persoonlijke aanbod is het ook nog eens voordelig!” – Lieke – International advisor VAE

“Mijn ervaringen met Taxi Arnhem ABC is voornamelijk op basis van zakelijkvervoer geweest. Deze waren uitmuntend en zeker aan te raden” – Peter – Directeur Stufiwonen
“Na een top avond stappen is de chauffeur van Taxi Arnhem ABC mijn vaste BOB terug naar huis! Ze zijn altijd veilig en betrouwbaar.” – Niels Van verwaarde-
*Online reserveren binnen het uur is niet mogelijk, bellen kan te allen tijde.

Reserveer direct een taxi. Of laat ons u terug bellen.

Call Now Button