Wintervakantie in eigenland

De kerstvakantie van 2020 wordt anders dan anders. Meer Nederlanders kiezen er mogelijk voor om in eigen land op vakantie te gaan. Zo ook naar het mooie Arnhem. Voor het vakantiegevoel hoeft u niet ver weg, Arnhem heeft zo veel te bieden

Arnhem staat bekend als de stad van makers. Mode, beeldende kunst, innovatie, dans en muziek. Regelmatig zichtbaar op allerlei plekken in de stad zoals in Theater aan de Rijn, Oostpool, Museum Arnhem en de monumentale plekken als Musis en natuurlijk Luxor Live. Daarnaast is het de moeite waard om Het Burgers Zoo te bezoeken om het gevoel te krijgen alsof u op safari bent. Of wilt u echt de winter ervaren? Dan bent u bij het Openluchtmuseum aan het juiste adres.

Winter in het Openluchtmuseum

Ervaar het winter zoals de winters van vroeger. Vroeger kon je elk jaar buiten schaatsen en lag er een halve meter sneeuw. Nu kunt u dat doen bij het Openluchtmuseum. Van 5 december t/m 17 januari 2021 ervaart u in het Nederlands Openluchtmuseum hoe de winters van vroeger waren. Heeft u geen zin om te schaatsen gaat u dan vliegensvlug naar beneden van de sleebaan bij de Stellingmolen. Wilt u meer weten over het museum dan kunt u u aansluiten bij een winterse rondleiding. 

Met de taxi Arnhem naar het museum

Wanneer u Arnhem bezoekt wilt u natuurlijk ook alles zien. En wat is nou een betere manier van reizen in deze tijden dan met de taxi? In onze taxi’s hebben wij speciale schermen geplaatst zodat u geen mondkapje hoeft te dragen. Met de taxi reizen betekent ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u in contact komt met veel mensen, over een parkeerplek en parkeerkosten. U wordt netjes voor de ingang afgezet en kunt zo naar binnenlopen, wel eerst toegangskaartjes reserveren. Natuurlijk kunt u ook met het openbaar vervoer maar zoals het RIVM aangeeft vermijd drukte en maak geen gebruik van het openbaar vervoer wanneer dit niet nodig is.

Een taxi reserveren

Voor het reserveren van een een taxi bij Taxi Arnhem ABC naar het Openluchtmuseum kunt u het reserveringsformulier op onze website invullen of u belt ons op 026-2600016. De taxi is binnen 15 minuten bij u. Wij adviseren om van te voren een taxi te reserveren zodat u niet hoeft te wachten. Wilt u meer weten over het vervoer met Taxi Arnhem ABC naar het Openluchtmuseum dan kunt u ons mailen op info@taxiarnhemabc.nl. Tot snel in Arnhem!

Call Now Button